تولید 20 هزار تن سیب زمینی در نیشابور



محمدعلی فرهمند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا 60 درصد از این حجم تولید را مختص به رقم آگریا و 35 درصد رقم فونتانا ذکر و بیان کرد: 75 درصد سطح کشت سیب زمینی در نیشابور با سامانه تحت فشار قطره ای آبیاری می شود.
وی بیشترین حجم برداشت سیب زمینی را در نیشابور شامل 18 هزار تن محصول مربوط به زمینهای کشاورزی بخش سرولایت این شهرستان عنوان و بیان کرد: روی آوردن کشاورزان به کشت مکانیزه و مدیریت علمی برداشت باعث افزایش 50 درصدی تولید و کاهش مصرف آب برای تولید این محصول شده است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ادامه داد: سیب زمینی محصول بخش سرولایت شهرستان نیشابور از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و افزون بر تامین نیاز محلی و کارخانه های چیپس خراسان رضوی به دیگر استانهای کشور نیز ارسال می شود.
مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در فاصله 122 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
خبرنگار: سعید صفارائی **انتشار: حسین کریم زاده
9869/1858



انتهای پیام /*










پاسخ دهید